miércoles, 21 de julio de 2010

24 de juliol: ESTIMADA MASCOTA 2010
Un ineludible esdeveniment de consideració cap als animals.
L'empresa d' events kiwiway de Barcelona torna a la càrrega amb el seus kiwi-events. En aquesta ocasió, sota el paraigua del patrocini de PEDRALBES CENTRE i en col·laboració amb l'Hospital Veterinari Dr. Palacios, on els seus professionals veterinaris i auxiliars atenen a animals des de 1989, la pretensió del Certamen ESTIMADA MASCOTA 2010 és de contingut, conscienciació i consideració cap als millors amics de l'home.
Un esdeveniment on tindrà cabuda, com no, una Desfilada de Mascotes en el qual un jurat de reconegut prestigi dintre del món de la cura dels animals, fallarà el premi en les seves diferents modalitats; Bellesa, Elegància i Simpatia. Gossos vinguts de totes parts de Catalunya que, tant particulars com clubs criadores de races específiques, han volgut sumar-se presentant als seus cans a un concurs que ve camí de convertir-se, segur, en un referent anual per a aquests entusiastes a Barcelona.
A més, aquest esdeveniment, que tindrà lloc en Pedralbes Centre (Av. Diagonal 609-615 de Barcelona) el dissabte dia 24 de juliol a les 18h, es llança per a convertir-se en un punt de connexió entre amants d'animals, associacions, protectores i refugis. La seva missió se centrarà a conscienciar a totes aquelles persones que, d'una manera o un altre desitgen adoptar i no saben on dirigir-se. La consciència recaurà també, sobre aquells que, en època estival i de vacances, deixen abandonats als animals, un fet que desgraciadament succeeix encara avui dia. El propòsit resideix a posar un òbol per a eradicar aquesta pràctica i unes altres tan cruels com el maltractament animal i la seva humiliació.
L'esdeveniment estarà presentat i conduït per la bellíssima Sara Labat, una joveneta però molt preparada ja en aquestes places i com no podia ser d'altra manera, molt amant dels animals.
Durant la deliberació i el recompte de vots del jurat, els espectadors de l'Esdeveniment ESTIMADA MASCOTA 2010 gaudiran amb l'exhibició d'ensinistraments de cans que, per part de Kanstak, experts en ensinistrament i modificació de conductes inadequades, aconseguiran atreure l'atenció sobre sis gossos ensinistrats en escenari. També oferiran descomptes en ensinistrament de gossos a tots els participants i serà la figura de Sonia Villalba qui formi part en el jurat.
Tampoc podia faltar la col·laboració d'una marca tan remarcable com Purina que ha volgut sumar-se a aquesta iniciativa en forma d'esdeveniment i que obsequiarà a tots els participants amb els seus productes. Estarà present, en representació de la firma Sr. José Mª Ferraz, que formarà part com un integrant dels membres del jurat encarregats de fallar els guardons.
L'establiment Pels amb Gràcia, botiga de productes i joguines d'animals tindran cabuda col·laborant amb aquest esdeveniment i serà la persona de Celia Zaragoza, Perruquera Canina, la qual aporti els seus punts als gossos finalistes.
Per part de la protectora SOS Galgos, formarà part del jurat el seu vicepresident el Sr. Don Umberto Giacomelli, i que a més, des d'aquesta protectora, s'exhibiran sis galgos en passarel·la per a fomentar la seva adopció per part del públic. Altres aportacions importants són les de Mercedes Hernández, directora de la Lliga per a la Protecció D´ Animals i Plantes de Barcelona que a més de la seva puntuació aportaran altres animalets per a la seva possible adopció dintre de l'esdeveniment.
No podia faltar a aquesta cita amb els animals la tan coneguda Fundació Altarriba sota la figura de Marta Cot, Coordinadora de Taules Informatives de la Fundació. Ells també posaran el seu òbol mostrant els seus animalets en adopció, puntuant en la Desfilada i donant informació a través del stand per a coneixement d'assistents, així com la resta d'Associacions protectores.
En representació de l'Hospital Veterinari Dr. Palacios situat en Av. Sarrià 137 de Barcelona, es trobarà informant la figura de la seva Directora, Sra. Vanesa Palacios que serà la peça clau en els dubtes d'espectadors quant a la salut d'aquests animalets. A més des de aquest hospital, aportaran un descompte en els seus serveis a tots i cadascun dels participants d'aquesta gran cita amb el món animal.
Des de la protectora El Jardinet dels Gats, serà la figura del seu portaveu Alex Salvador qui estigui al capdavant d'aquest esdeveniment, representant als gats d' acollida i presentant una desfilada molt especial amb la col·laboració de molts dels seus voluntaris.
Com periodistes de tendències i que estan al tant de tot el que succeeix a Barcelona tindrem puntuant també al Sr. Do Ernest Cohen de International New Press i a Ivana Gascueña en representació la revista d'actualitat Rambla.
Per part dels Patrocinadors, del propi centre comercial PEDRALBES CENTRE, lloc en el qual es portarà a terme aquest esdeveniment, serà la figura de Ratt Fenech, la seva Directora i de Joana Calvo la seva Adjunta, les persones encarregades de puntuar també els gossos finalistes, i que sense la seva contribució a aquesta cita amb la solidaritat animal, no hauria estat possible aquest esdeveniment.
La figura de Amarantha Pallàs, directora de Kiwiway, organitzadors d'aquest Certamen, també estarà present com integrant del jurat.
La Floristeria Contxa Marquez, del mateix Centre Comercial, estarà present decorant l'escenari així com la marca de Coca-Cola incondicionals ja dels esdeveniments kiwi, estaran presents una vegada més refrescant als assistents a l'acte. Immortalitzant les imatges fotogràfiques estaran presents els professionals de Bcn-Connection; Fran Berbel i Carlos Ruíz i de la part de la productora Independent Cat Films serà en Sergio Salgado.
A més de moltes més sorpreses, encara per desvetllar, ESTIMADA MASCOTA 2010 es convertirà sens dubte, en una cita ineludible per a tots els amants dels animals a Barcelona.
PEDRALBES CENTRE és l'espai idoni per a aquells que prefereixen experiències de qualitat enfront de la quantitat. Client curiós i especial al que li agrada buscar i sobretot trobar allò que necessita, tant material com emocionalment amb visió cosmopolita i selectiva.
PEDRALBES CENTRE destaca per les seves botigues amb màgia on conviuen marques com: TOUS, ENRIC MAJORAL, TOMÀQUETS FREGITS, ORDNING & REDA, VERD ESMERALDA, LA PERRUQUERÍA NEW LOOK, NESPRESSO, CLARKS, TIMBERLAND, HELLO KITTY, DIDACMANIA i ARMANI CASA, en exclusiva per a tota Catalunya.


No hay comentarios:

Publicar un comentario